Vanaf nu kunt u online in onze webshops bestellen!

Makkelijk en Snel
Bestel snel uit voorraad alle supplies voor al uw etiketten printers. Etiketten, inkt cartridges, printlinten. Alle supplies voor etiketten printers bestel je via onze webshops.
18-06-2024
Gebruik originele Zebra printlinten

Optimaliseer uw Zebra-printer met Originele Zebra Supplies

Lees meer

Bij Zebra Supplies leveren we linten die speciaal zijn ontworpen om te gebruiken in combinatie met Zebra-labels in Zebra-printers. Dankzij onze jarenlange ervaring met Zebra-printers en -toebehoren kunnen wij altijd een passend antwoord op uw vragen bieden.

Zebra printlinten bieden uitstekende Prijs-Kwaliteitverhouding. Lees meer

31-05-2024
Binnenkort beschikbaar, de Epson CW-C8000e:

Bent u op zoek naar een betrouwbare, hoogwaardige etikettenprinter? De Epson CW-C8000e is een revolutionair te noemen printer die ontworpen is om aan al uw behoeften te voldoen.

Lees meer

De Epson CW-C8000e levert uitmuntende printkwaliteit, haarscherpe, heldere en kleurrijke afdrukken dankzij de PrecisionCore®-technologie.

Lees meer op onze uitbreide Epson CW-C8000e informatie pagina.

15-04-2024
Epson Colorworks printers toonaangevend gemak

Ontdek de kracht van de Epson Colorworks C4000: dé desktopprinter voor kleurenetiketten die voldoet aan al uw behoeften.

Lees meer


Met de C4000 geniet u van een ongeëvenaarde printkwaliteit in vier kleuren, ongeacht het formaat van het etiket of het materiaal. Deze labelprinter levert standaard hoogwaardige resultaten met hoge resolutie, waardoor uw labels indrukwekkend en opvallend zijn, precies zoals u dat wilt.

De C4000 is een compacte en gebruiksvriendelijke printer. Lees meer

16-01-2023
Rechtstreeks coderen op flessen en potten via AP360e / AP362e

De lot- en datum coderingsmodule voor labelapplicators, AP-CODE, print rechtstreeks op flessen, potten en labels.

Lees meer

Deze module is ontworpen om probleemloos te werken in combinatie met de AP360e en AP362e Label Applicators. Hij is compact, gebruiksvriendelijk en betaalbaar. Er is geen extra voeding nodig omdat hij rechtstreeks op de labelapplicator wordt aangesloten. Het systeem bevat een full-colour touchscreen voor het instellen en bewerken van gegevens zoals data en lotcodes. Het kan letters, cijfers en vele symbolen afdrukken. Formaten kunnen worden opgeslagen voor later gebruik, wat de productie versnelt. Het gebruikt een enkele zwarte inktcartridge die werkt met een inkt die onmiddellijk droog, waterdicht, kras- en UV-lichtbestendig is.

Eigenschappen:
- De AP-CODE wordt rechtstreeks bevestigd aan de AP360e en AP362e Label Applicators.
- De zwarte inkt is kras- en UV-bestendig
- De inkt hecht op verschillende oppervlakken zoals plastic, glas en metalen containers
- Touchscreen in kleur voor eenvoudig gebruik en instelling
- Eenvoudig te installeren, in ongeveer 10-15 minuten en geen gereedschap nodig
- Geen stroomvoorziening nodig, het systeem wordt rechtstreeks aangesloten op de label applicator

22-07-2022
Afinia CP950 enveloppen printer

Afinia CP950
Direct printen op enveloppen en dikkere media
Instelbare mediahoogte - accepteert materiaal tot 10 mm dik

Lees meer

De CP950 Enveloppen- en verpakkingsprinter is gebouwd met Memjets Sirius print engine, met een stationaire printkop voor ultieme snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. De printkop kan omhoog of omlaag worden gebracht, zodat kan worden geprint op een reeks poreuze en met inkjet gecoate mediasubstraten van verschillende diktes (tot 10 mm).

Het industriële ontwerp en de hoge productiesnelheid worden gecombineerd met een uitzonderlijke beeldkwaliteit om full-color prints te produceren op een grote verscheidenheid aan mediatypes. Produceer levendige, kleurrijke prints met een hoge resolutie tot 1600 DPI. Opdrachtformaten van klein tot groot zijn voordelig, met vijf CMYKK-inktcartridges van 250 ml met hoge capaciteit voor ultralage kosten per afdruk.

Klik voor video

 

24-06-2022
Nieuws Peak Technologies

Met genoegen brengen we u het volgende nieuws: De Dalosy groep waar ook Logi Label b.v. tot behoort, maakt per direct deel uit van Peak Technologies.

Lees meer

Met genoegen brengen we u het volgende nieuws: De Dalosy groep waar ook Logi Label b.v. tot behoort, maakt per direct deel uit van Peak Technologies.

Peak Technologies is een toonaangevende en ambitieuze system integrator van mobiele oplossingen met vestigingen in Noord-Amerika en Europa. Daarnaast heeft Peak al meer dan 35 jaar ervaring in de supply chain, field services, retail sector en in label- en printtechnologie.

Wij zijn dan ook verheugd om samen met Peak Technologies verder te gaan en een grotere rol te kunnen spelen op het gebied van label- en printtechnologie.
Het is een mooie stap voorwaarts en wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze klanten de komende jaren nog beter van dienst te kunnen zijn.
De komende tijd zullen we u op de hoogte houden van de ontwikkelingen en eventuele veranderingen. Uiteraard blijven wij het vertrouwde adres voor al uw etiketten, printlinten en (kleuren) print toepassingen en garanderen wij de kwaliteit en service die u de afgelopen 22 jaar van ons gewend bent.

Mocht u vragen hebben, bel of mail gerust uw contactpersoon bij Logi Label.

Met vriendelijke groet,

Ton Janssens
General manager – Logi Label B.V.

31-03-2022
Staking UPM Raflatac verlengd naar 30 april

Staking UPM Raflatac verlengd

Lees meer

De situatie op de markt voor basis materialen voor etiketten wordt alsmaar nijpender door de voortdurende staking bij UPM Raflatac.

staking-in-papierfabrieken-upm-opnieuw-verlengd

Het wordt us nog belangrijker op tijd te bestellen en uw voorraad goed in de gaten te houden.

08-02-2022
Staking Raflatac

Staking UPM Raflatac

Lees meer

Onderstaand bericht hebben wij ontvangen van UPM Raflatac. Raflatac is 1 van de grrotste producenten van etiket materialen dus dit heeft grote invloed op beschikbaarhei en levertijden van de basismaterialen dus van de etiketten.

Beste gewaardeerde klant,

Bericht van overmacht
Wij nemen vandaag contact met u op met de laatste informatie over de staking bij UPM-fabrieken in Finland. De vakbond van papierarbeiders heeft nu een nieuwe stakingswaarschuwing uitgegeven die de staking bij UPM-fabrieken met nog eens twee weken verlengt tot 12 maart, tenzij er eerder nieuwe afspraken worden bereikt. Voor UPM Raflatac zou dit verdere gevolgen hebben voor de productie van onze fabriek in Tampere, en de grondstofleveringen uit Finland aan onze fabrieken in andere Europese landen. Aangezien de Finse vakbond van papierarbeiders nog geen onderhandelingen met UPM-bedrijven is begonnen, is het verloop van deze onderhandelingen open en buiten onze controle, maar ons doel blijft om onderhandelingen zo snel mogelijk te beginnen. UPM-bedrijven hebben de vakbond verscheidene malen voor onderhandelingen tot nu toe echter zonder succes.
Onze teams in inkoop, operations, supply chain en verkoop hebben hard gewerkt om de
effecten van deze staking te beperken en de bevoorrading veilig te stellen. Deze staking verergert echter de al krappe markt die al krap en beperkt is sinds begin 2021.
Hoewel we voorraden hadden aangelegd om de situatie te beheersen, zal onze leveringscapaciteit in Europa negatief worden beïnvloed naarmate de staking langer duurt. De specifieke gevolgen zullen variëren naargelang het product en de leveringsplaats.

Deze situatie vormt een geval van overmacht en wij
- zijn niet in staat om alle nieuwe bestellingen te bevestigen
- sommige bestaande bestellingen moeten beperken, uitstellen of annuleren
- geen orderhoeveelheden kunnen accepteren die hoger zijn dan uw gebruikelijke consumptiepatroon
- geen nieuwe klanten zullen bedienen aangezien wij ons concentreren op het bedienen van ons bestaande klantenbestand naar het beste van ons vermogen
Wij zullen in nauw contact met u blijven en u tijdig informeren over mogelijke veranderingen die van invloed zijn op uw leveringen. Wij betreuren deze situatie en verontschuldigen ons voor het ongemak dat dit veroorzaakt

 

24-01-2022
Nieuw van EPSON de C4000e

Klanten uit vele bedrijfstakken die op zoek zijn naar een hoogwaardige en compacte labelprinter kiezen voor de nieuwe colorworks C4000e serie. En deze nieuwe modellen van Epson zijn in de toekomst ook verkrijgbaar bij Logi Label!

 

Lees meer

Epson C4000e

Op 18 januari jl. heeft Epson twee nieuwe ColorWorks C4000e on-demand kleurenlabels aangekondigd. Voor bedrijven een flexibele, snelle en voordelige manier voor de productie van etiketten in alle soorten en maten in eigen beheer. De twee nieuwe modellen maken het assortiment van kleurenlabelprinters van Epson compleet!

De compacte voetafdruk maakt dat de ColorWors C4000e-serie zeer geschikt is voor desktopinstallaties bij kleinere bedrijven met beperkte ruimte. Dat maakt de printer geschikt voor een breed scala aan bedrijven, bijvoorbeeld producenten van voedingsmiddelen en dranken. Maar ook bedrijven die actief zijn in de chemie en de farmacie of ticketingtoepassingen. De nieuwe printers maken het produceren van etiketten in eigen beheer en on-demand mogelijk in kleine tot middelgrote ruimtes.

Bij de nieuwe modellen heeft de gebruiker de keuze om in matte of glanzende zwarttinten labels af te drukken, zodat gebruikers heldere, scherpe zwarte tekst en rijke afbeeldingen kunnen produceren op elk medium dat ze gebruiken. Voor diepere zwarttinten op matte media en een scherpe afbeelding op gewone media kunnen gebruikers kiezen voor het model met de matzwarte inkt. Het model met glanzende inkt is geschikt voor het produceren van hoogwaardige afdrukken op een breden scala aan substraten. Dit sorteert in de beste resultaten van synthetische tot glanzende media. Ook goed om te weten is dat beide modellen daarbij gebruik maken van dezelfde cyaan, magenta en gele inkten.

Snel en betrouwbaar labels printen!

De 4000e-serie is ontworpen op basis van bekroonde Precision Core-technologie van Epson. Met beide modellen is het mogelijk om etiketten met een hoge resolutie in hoge kwaliteit af te drukken. Dat in combinatie met de 'colour matching' functies (ICC-profiel en tool voor de afstemming van steunkleuren) levert de meest indrukkwekkende resultaten op. De afzonderlijke cartridges met gepigmenteerde inkt zorgen voor sneldrogende, zeer gedetailleerde, waterbestendige labels die niet vlekken en vervagen.

De 4000e-serie beschikt over gebruiksvriendelijke functies en een verbeterde connectiviteit. Dit zorgt ervoor dat u flexibeler labels kunt afdrukken. Ook de integratie en connectiviteit is met de SDK's (geleverd door Epson) voor iOS en Android vereenvoudigd. Hiermee is het eenvoudig om labels af te drukken vanaf tablets en kunt u profiteren van integratietools die variabele gegevens bieden voor on-demand. De stuurprogramma's zijn beschikbaar voor ESC Label, Linux en Mac.
Er is ook een Wi-Fi dongle verkrijgbaar voor de nieuwe modellen. Deze is optioneel en zorgt ervoor dat u overal en op elk moment labels kunt afdrukken. Middels een eenvoudige webinterface zijn configuratie, onderhoud en monitoring op afstand mogelijk. Hiermee kunt dan ook het gehele printerpark beheren.

Groot LCD-scherm

Ook beschikken de nieuwe modellen over een groot LCD-scherm van 2,7 inch en is daarmee bijzonder vriendelijk in gebruik. De automatische papiersnijder kan eenvoudig door de gebruiker zelf vervangen worden zodat u hiervoor geen monteur hoeft te bellen. Voor extra zekerheid dekt Epson alles, inclusief de printknop. Voorwaarde daarbij is wel dat de printer valt onder de garantie/CoverPlus en voldoet aan de cirteria zoals opgenomen in het fair use-beleid van Epson.
"De toevoeging van de C4000e is een belangrijke stap voorwaarts," aldus Jacob Kallergis, Manager of Product Management bij Epson Europe. "De nieuwe serie voorziet in de behoefte van de markt aan een desktopinstallatie die eenvoudig en betrouwbaar hoogwaardige etiketten kan afdrukken. Epson biedt nu een on-demand oplossing voor het afdrukken van etiketten voor bedrijven van elke omvang."

Beschikbaarheid

De ColorWorks CW-C4000e (Bk) en de CW-C4000e (Mk) vanaf juni 2022 beschikbaar. Op de hoogte blijven van updates? Of heeft u na het lezen van dit bericht een vraag? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. De printers bekijken zodra ze verkrijgbaar zijn? Bel of mail ons dan voor het maken van een afspraak zodra de printers verkrijgbaar zijn.

 

22-07-2021
Nieuw van DTM Primera de LX3000e

De nieuwe LX3000E full colour label printer van DTM Primera

Lees meer

Wij zullen de printer introduceren op de EMPACK te Den Bosch op 8-9 september waar u ons kunt vinden op stand 1.A113
De LX3000e biedt u de volgende voordelen:
• Hoge afdruksnelheden - Met afdruksnelheden tot 114 mm (4,5") per seconde worden uw etiketten snel en efficiënt geproduceerd.
• Beste afdrukkwaliteit - 4800 dpi full-color afdrukken, 16,7 miljoen kleuren.
• Dubbel inktsysteem - Print met dye-inkt voor de meest kleurrijke en levendig ogende labels. En afdrukken met pigmentinkt voor de meest duurzame inkjetlabels.
• Individuele inkttanks - De volledig nieuwe, zeer geavanceerde inkttechnologie die door de LX3000e wordt gebruikt, is uniek in de sector. Het heeft een herbruikbare printkop die wordt gevoed door buizen van 3 afzonderlijke grote (3 x 60 ml) CMY-inkttanks.
• Stevige metalen behuizing - De LX3000e wordt geleverd met een gepoedercoate metalen behuizing die al vele jaren is gecertificeerd in gebieden met hogere veiligheidsvoorschriften. Bijzonder geschikt voor gebruik in de machine- en installatiebouw, of wanneer elektromagnetische afscherming (EMC) vereist is.
• Mes - Uitgerust met ingebouwde automatische labelsnijder (pizzawiel).
• Aansluiting - Bekabeld ethernet voor netwerkaansluiting.

Meer informatie en prijzen zijn te vinden in onze webshop. Leverbaar vanaf medio september na de Empack.

05-07-2021
NIEUWE PRIJS VERHOGING

AVERY kondigt nieuwe prijsverhoging aan voor label materialen. 

Lees meer

AVERY kondigt nieuwe prijsverhoging aan voor label materialen.

RAFLATEC, HERMA en anderen zullen snel volgen. Wanneer stopt dit? Ik zou het eerlijk gezegd niet meer weten. We moeten het er mee doen en zullen ons best doen de daadwerkelijke prijsverhoging van de etiketten zo beperkt mogelijk te houden. Maar wij zullen voor elke geplaatste order de nieuwe prijs moeten hanteren en Zullen deze doorgeven aan de eindgebruiker. 

Laten we hopen dat dit de laatste prijsverhoging is van 2021 maar mijn gevoel zegt iets anders.

 

23-11-2020
Nu ook bekend van TV

Logi Label nu ook bekend van TV... Bekijk het item nu via onze website. 

Lees meer

We hadden ons 20 jarig bestaan graag met jullie gevierd op de Empack. Maar wat in het vat zit verzuurt niet. Bekijk ons TV item en we hopen jullie snel weer in "real life" te zien en te spreken! 

 

16-07-2020
Full colour RFID printen

Nu full colour RFID etiketten zelf printen

Lees meer

Van Primera is nu beschikbaar de full colour RFID printer RX500e.

De RX500e maakt gebruik van de nieuwste kleureninkjettechnologie met ultrahoge resolutie om labels en tags te produceren met snelheden tot 63,5 mm (2,5 inch) per seconde en tot 108 mm (4,25 inch) breed.

De ingebouwde, automatische RFID-codering maakt het ideaal voor toepassingen die zowel kleur als RFID nodig hebben, waaronder bestandsmappen, asset-tracking, tags voor detailhandel en kleding, tapes voor gegevensopslag, laboratoriumspecimens, polsbandjes, identificatie- en bezoekersbadges, farmaceutische producten en veel meer.

De geïntegreerde UHF-lezer / encoder wordt geleverd door RFID-marktleider Honeywell®. Het ondersteunt EPC Global Class 1 Gen 2 en ISO 18000 -6B en -6C.

26-03-2020
Oplopende levertijden

Let op! Levertijden gaan omhoog!

Lees meer

Geachte relatie,

Vanwege de uitzonderlijke situatie omtrent het Corona - COVID-19 virus gaan de levertijden van onze basis materialen oplopen..

Wij hebben diverse meldingen gekregen van onze belangrijkste leveranciers dat niet al hun leveringen tijdig gegarandeerd kunnen worden en zelfs bevestigde leveringen vertraging oplopen. Naast de diverse logistieke problemen met transport in Europa hebben zij sinds dit weekend ook te maken gekregen met extra ziekmeldingen van hun medewerkers en toeleveranciers.

We voelen ons daarom genoodzaakt om u te waarschuwen dat elke order de kans loopt vertraging op te lopen..

We verwachten onze levertijden te moeten verhogen naar 3- 4 weken voor aanmaak producten.
Wij zullen ons best doen om onze standaard voorraad etiketten op peil te houden maar ook hier kunnen wij niets garanderen.

Wij beseffen dat bovenstaande een grote impact kan hebben op uw planning maar hopen op uw begrip in deze uitzonderlijke situatie.

We zullen u regelmatig op de hoogte blijven houden van de verdere ontwikkelingen en wensen u en uw collega’s veel sterkte in onze gezamenlijke strijd tegen het virus.

05-03-2020
Godex GTL-100 reageerbuisjes P&A

Nieuw van Godex GTL-100 etiketteer systeem voor medische buisjes

Lees meer

De GTL-100 is een geautomatiseerd etiketteersysteem voor medische buisjes. De buisjes kunnen gelabeld worden met barcodes in 1D/2D met bijvoorbeeld de patiëntnaam en andere informatie die van vitaal belang is voor het testen en voor klinische behandelingen.

De GTL-100 is ontworpen om te presteren op medisch niveau. Zoals in een onderzoekscentrum, bloedafnamecentrum of op een verplegingsafdeling. Het zorgt er voor dat menselijke fouten verminderen en het minder tijd in beslag neemt om buisjes te etiketteren.

07-02-2020
AFINIA folie print systeem

Zelf uw verpakkingsfolie in printen! Tot voor kort vrijwel onmogelijk zonder extreme investeringen is nu bereikbaar. Afinia heeft een systeem ontwikkeld waarmee u nu zelf uw eigen verpakkingsfolie kunt in printen zonder hoge kosten en in kleine oplages.

Lees meer

De nieuwe machine in combinatie met de AFINIA L901 zorgt ervoor dat u nu zonder wachttijden en hoge instel kosten short runs verpakkingsfolie kunt printen. Met het door SIHL geleverde speciale materiaal welke is goedgekeurd voor gebruik in combinatie met voedsel bent u klaar voor de toekomst.
De combinatie zal op de EMPACK in Utrecht op onze stand worden geïntroduceerd op onze stand B200.


De combinatie kan folie printen tot een breedte van 220 mm in full colour, lamineren en de folie op het door u gewenste formaat snijden waarna het zo de flowpacker in kan..

 Klik hier voor een video van de werking.

 

05-02-2020
Primera LX610e Pro

De Primera LX610e Pro Full colour etiketten printer om zelf uw etiketten te printen en gelijk op elk gewenst formaat te snijden! Elke vorm is mogelijk! Print en snij elk gewenst formaat in elke vorm die u wenst. Allemaal in één opdracht.

Lees meer

De LX610e’s print en precisie snij unit zijn geïntegreerd in één machine om in één eenvoudige en tijdbesparende opdracht uw etiketten te printen en te snijden.
Importeer uw ontwerp en selecteer een standaard snijformaat. U kunt kiezen uit diverse standaard formaten en vormen zoals cirkels, vierkanten en rechthoeken in elk formaat of de door u gewenste contour welke automatisch en precies uw keuze uitsnijdt. U hoeft nooit meer een speciale stans te bestellen!

Beste printkwaliteit op een breed spectrum van materialen.
De LX610e print geweldige, professionele hoge kwaliteit etiketten door middel van full colour inkjet tot 4800 dpi. Met de LX610e kunt u gebruik maken van diverse materialen zoals glanzend wit polyester, transparant polyester en glanzend wit papier. (geschikt voor inkjet printen)

 Bestel de printer hier: Klik hier voor onze webshop

12-02-2019
Nieuwe webshop

Na onze succesvolle webshops voor originele zebra supplies en de webshop voor alles wat met kleuren etiketten printers te maken heeft introduceren we vandaag www.toshibasupplies.com !

Lees meer

Na onze succesvolle webshops voor originele zebra supplies en de webshop voor alles wat met kleuren etiketten printers te maken heeft introduceren we vandaag www.toshibasupplies.com !

Hier vind u alle originele Toshiba printers, opties, spare parts, printlinten en etiketten!

Tevens kunt u hier uitleg vinden over de nieuwe benamingen van de Toshiba printlinten.

Wij hebben deze webshop in het leven geroepen om het voor de eindgebruiker makkelijker te maken aan originele Toshiba Supplies te komen. Toshiba adviseert het gebruik van originele Toshiba Supplies omdat deze zeer uitvoerig zijn getest en in alle omstandigheden voldoen aan de door Toshiba gestelde eisen.

Via deze webshop is het eenvoudig om de door u gewenste etiketten, printlinten en of printers op te zoeken en te bestellen tegen zeer scherpe prijzen met de wetenschap dat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Uiteraard kunt u direct bestellen maar heeft u vragen mail of bel ons gerust!

07-09-2018
Aanpassingen webshop

Nu ook LabelMate apparatuur via de shop te verkijgen om uw etiketten op te wikkelen, af te wikkelen en/of los te snijden. 

Klik hier voor LabelMate

Tevens hebben we Zebra Designer toegevoegd...

Klik hier voor Zebra Designer Pro

Tevens hebben we alle nieuwe printers waaronder de nieuwste mobiele printers toegevoegd. En ook voor alle RFID labekls van ZEBRA kunt u bij ons terecht!

Klik hier voor RFID labels

 

 

Lees meer

Nu ook LabelMate apparatuur via de shop te verkijgen om uw etiketten op te wikkelen, af te wikkelen en/of los te snijden. 

Klik hier voor LabelMate

Realisatie Acadia