• De CAB XC4 en XC6 zijn unieke 2 kleuren labelprinter speciaal ontwikkeld voor de chemische sector voor het bedrukken van chemie etiketten volgens de nieuwe richtlijnen GHS/CLP wetgeving. Wat maakt deze CAB XC serie printers zo uniek?

  Als enige op de markt zijn deze printers zeer compact en met 2 kleuren geïntegreerd door middel van achter elkaar geplaatste thermotransfer printmodules.

 • Het nieuwste model van Primera Technologies de LX2000e is het werkpaard onder de kleuren printers met HP inkjet technologie en pigment inkten welke ervoor zorgen dat de afdruk water- en solvent bestendig is in combinatie met de juiste etiket materialen.

  De LX2000e print in een hoge resolutie etiketten tegen een zeer aantrekkelijke kostprijs per etiket!

 • De nieuwe ColorWorks C7500 is het ultieme apparaat voor de productie van hoogwaardige kleurenetiketten in eigen beheer, waarmee fabrikanten tijd en geld kunnen besparen.

  Met de C7500 bouwt Epson voort op het succes van de TM-C3500 voor het on-demand afdrukken van kleurenetiketten in kleine oplagen met een ongekend hoge snelheid en printkwaliteit.

 • Het instapmodel de Afinia L301 is gebouwd met HP thermal inktjet technologie, A4 breed en voorzien van een black only pigment en een 3 kleuren YMC dye based cartridge.

  Deze printer is op elke werkplek neer te zetten door zijn compactheid. Het is een uit de doos oplossing,  zeer eenvoudig te installeren en in gebruik te stellen voor een lage prijs.

De Primera LX910e

De meest geavanceerde, meest professionele kleuren etikettenprinter ooit van Primera!

De LX910e is de snelste en beste kleuren labelprinter die ooit door Primera is ontwikkeld.

Primera overzicht 

Nieuw van EPSON

De nieuwe EPSON C7500 voor razendsnel full colour printen

De TM-C7500 biedt:
• hoge printkwaliteit (600 x 1200 dpi),
• hoge afdruksnelheid (300 mm/sec.),
• uitstekende betrouwbaarheid

Link naar Epson printers

Welkom op onze webshop

Wilt u snel en in eigen beheer kleurenetiketten printen? Wij presenteren u drie technologiën: inktjet, laser of thermal transfer.

Logi Label was in Nederland een van de eerste die kleuren etiketten printers op de markt bracht die met een hoge resolutie prachtige etiketten kon afdrukken. In de beginfase duurde het printen van een etiket soms wel meer dan een minuut en de kosten per etiket waren nog zeer hoog.

De laatste jaren is de ontwikkeling erg snel gegaan en zijn er meerdere partijen die zich hebben gespecialiseerd in het maken van printers voor Full colour etiketten. Logi Label heeft daarin een bewuste keuze gemaakt en biedt niet zo maar elke printer aan maar alleen de printers waaar wij achter staan.

Logi Label heeft er voor gekozen om printers te leveren van Primera, EPSON en Afinia.Voor elke toepassing is er in deze range een oplossing te vinden. Heeft u nog vragen stel ons gerust uw vraag via mail of de telefoon.