27-11-2018

Verkoop demo machines

Het jaar is weer bijna voorbij en we gaan ons weer richten op Sinterklaas en gezelligheid rond de kerstboom. Maar eerst nog even dit. 

Het jaar is weer bijna voorbij en we gaan ons weer richten op Sinterklaas en gezelligheid rond de kerstboom. Maar eerst nog even dit. In onze showroom staan een aantal printers en etiketteermachines die wij jaarlijks vervangen. Deze printers en machines zijn gebruikt voor demo’s en op een tweetal beurzen. Deze printers bieden wij nu aan voor zeer aantrekkelijke prijzen”, laat Logi Label weten.

Occasions en showroommodellen

Dit geldt zowel voor de Epson kleurenprinters en Godex thermo transfer printers als voor de Zebra printers. Logi Label: “Uiteraard bent u altijd welkom in onze showroom voor een demonstratie of om de nieuwste printers van Epson, Afinia en Primera te komen bekijken.”

Uitbreidingen in 2019

Voor 2019 verwacht Logi Label weer een aantal nieuwe printers te kunnen tonen. “Ook zullen wij in de loop van januari 2019 met een nieuwe webshop live gaan voor originele Toshiba printers en supplies.” Afgelopen maand heeft Logi Label ook haar webshop www.zebrasupplies.nl uitgebreid met nieuwe artikelen. “We hebben printkoppen voor alle Zebra printers, RFID labels, etikettensoftware en opwikkelmachines van Labelmate tevoegevoegd.”

Private labelling

Buiten dat Logi Label een van de grootste leveranciers is in de Benelux van originele Zebra en Toshiba supplies biedt Logi Label ook alternatieve producten aan die in veel gevallen een goede oplossing bieden. “Vraag ons gerust om prijzen en samples om door u te laten testen. Wij staan voor de goede kwaliteit en uiteraard geven wij hier garantie op!”

 

Terug naar de vorige pagina of ga naar het nieuwsarchief