Printlinten van ITW

ITW logo

Logi Label is nu al een aantal jaar leverancier van ITW thermal films in Nederland. Logi Label levert zoals bekend originele ZEBRA printlinten en Toshiba printlinten maar heeft daarnaast regelmatig de vraag naar linten voor speciale toepassingen en andere printers. Hiervoor moest Logi Label een oplossing zoeken en die hebben we gevonden bij ITW. ITW is een wereldwijde fabrikant en distributeur van diverse thermal transfer linten voor flathead, near edge en corner edge thermal transfer printers. Als leider in de AIDC markt levert ITW als meer dan 25 jaar oplossingen voor thermal transfer vraagstukken en speciale toepassingen. ITW heeft fabrieken, magazijnen en kantoren in de U.S.A, Europa en Azie, een wereldwijd distributie netwerk, is technisch leider en is gefocust op klant vriendelijke oplossingen.

B220 resin enhanced wax ribbon – De standaard onder de wax producten voor thermal transfer printing. B220 werkt op coated en uncoated papieren materialen en transfer board. B220 print met hogere snelheden en met lagere temperaturen dan wax/resin en resin producten maar zorgt door de toevoeging van een klein percentage resin toch voor een hoge veegvastheid op eerder genoemde materialen.

Extreme Series Midrange

ESM™ B121 Flexible / B128 Durable / B120 Extreme wax resin

Deze linten kunnen gebruikt worden op een breed scala aan materialen variërend van papier tot synthetische materialen. ESM™ linten produceren duurzame afdrukken en bieden een superieure kras en veegvastheid in vergelijking met wax linten. Resin linten zullen echter op bepaalde synthetische materialen en onder bepaalde omstandigheden beter voor de dag komen.Omdat de wax resin linten verkrijgbaar zijn Flexible, Durable en Extreme gradaties zullen wij altijd de kwaliteit kunnen aanbieden die bij uw etiket of toepassing past. Deze linten produceren een duurzame kwalitatief hoge afdruk die zeer goed bestand is tegen ruwe omstandigheden, smetten, geringe mate van chemisch contact en diverse weeromstandigheden.

Extreme Series resin

ESR™ B320 Flexible / B324 Durable / B813 Extreme / B814 Extreme+

Het aanbevolen lint voor zeer zware eisen die gesteld kunnen worden aan een afdruk van een thermal transferprinter op synthetische materialen. ESR™ linten zijn zeer geschikt voor high end markten waar een excellente afdruk, duurzaamheid, chemische bestendigheid en een zeer fijne afdruk een eis zijn. Resin linten printen op lagere snelheid en met hogere temperaturen maar zorgen voor een perfecte veegvastheid, krasvastheid en weerstand tegen veel chemische stoffen.

Voor elke specificatie is het juiste lint verkrijgbaar.

Voor near edge en corner edge printers zoals Toshiba en Avery

  • PrintheadSaver® Techno Edge™ thermal transfer linten zijn special ontwikkeld voor gebruik op near edge en corner edge printers en Inline codeer apparatuur.
  • B112 is een flexibele wax resin welke is te gebruiken op de meeste desktop applicaties en op een brede range aan materialen. Ook goed te gebruiken op Inline decoders.
  • P110 is speciaal ontwikkeld voor inline decoders op flexibele polyester films en voor hoge snelheid print en apply apparatuur.
  • P912 flexibele resin is ontwikkeld voor Inline decoders en desktop applicaties waar een excellente weerstand is vereist tegen extreme omstandigheden.

Testlinten zijn altijd op aanvraag verkrijgbaar.