Primera GP3000

De GP3000 is Primera's nieuwe on-demand, full-color tag, stake- en labelprinter voor tuincentra, kwekers en verpakkers. Print aan beide kanten van labels, stakes en meer met gepigmenteerde inkten die water- en UV-bestendig zijn. Print wat u nodig hebt op elk moment dat u wenst en alleen datgene wat u nodig hebt!

Meer informatie

 

Primera LX-serie

Primera LX2000e

Inkjet printer met een snelheid van 152 mm per seconde. Grote inkcartridges met pigment inkt voor UV / solvent bestendige en waterbestendige afdrukken. Ingebouwd snijmes. Ingebouwde ethernet en wifi connectiviteit. 

 

 

  

 

 

 

 

Meer informatie

 

Primera LX1000e

De nieuwe Primera LX1000e met geheel nieuwe inkjet technologie en gescheiden cartridges met pigment inkten zal uw etiketten waterbestendig kunnen printen. Verschil met LX2000e is dat deze geen ethernet connectie heeft en iets langzamer print.     

Deze printer is perfect geschikt voor het gebruik bij private labelling in alle markten. Zie de link!  Ook voor de specificaties.

Verkrijgbaar medio 2017                                                                                                                            

.

Meer informatie 

 

Primera LX500e

Primera LX500e – Inkjet colour only, deze printer is zeer geschikt om snel en simpel full colour etiketten te drukken en door zijn kleine footprint ook uitermate geschikt om op uw bureau te plaatsen. Standaard geleverd met een interne cutter om uw etiketten of tickets los te knippen.

Meer informatie